מרכז החלמה אסותא רמת החייל

מרפאות ומרכזים רפואיים
ASSUTA-HEALL1-2-1

מרכז ההחלמה ניבנה במטרה לספק את שרותי ההחלמה של אסותא באותו בניין ותחת אותה השגחה החוסכת מהמטופל ניוד מיותר. הפרויקט מכיל 15 חדרים, פינות הסבה למשפחות וחדר אוכל.
הפרויקט נותן הרגשה ביתית מרגע הכניסה ועד לחדרים עצמם הודות לגוונים הרגועים ואיכות הרהיטים אשר משתלבים בעיצוב החלל ונותנים הרגשה של רוגע פסטורלי החשוב להרגשת הלקוחות. הדגמים שנבחרו על ידי צוות האדריכל בשיתוף פעולה עם רהיטי פיטרו, משדרים יוקרתיות מאופקת ברמת הריהוט ומבדלים אותו משאר בית החולים. הדגמים שיצרו בארץ הם הכורסאות –"פריז" , "דן" שולחנות הסבה.
הדגמים שיובאו : ספות MARE של ARTIFORT כסאות CATIFA של ARPER ושולחנות TOR של MONTIS וכורסאות בעיצוב המעצב MACKINTOSH .
לוחות הזמנים היו צפופים מאוד ותוך 60 יום המקום נפתח לציבור.

צילום: ניצן הפנר.

צפו בפרויקטים נוספים

whatsapp
אנו משתמשים בקובצי Cookie (עוגיות) וטכנולוגיות דומות כדי לשפר את חווית הגלישה שלך, להציג תוכן מותאם אישית ולנתח את התנועה באתר. בלחיצה על קבל הכל, הסרת עוגיות לא הכרחיות, ניהול העדפות או בהמשך הגלישה באתר, אתה מסכים לשימוש שלנו בקובצי ה Cookie, כאמור במדיניות הפרטיות של האתר. למדיניות הפרטיות לחצו על הקישור למטה
בחירת עוגיות