ספריית מהלמן אונ' תל אביב

השכלה
נגרות-מקומית-פיטרו-17-4
+
Tailor Made by Pitaro

השכלה

לפרטים
  • עיצוב פנים

    עדי כהן נחום ורויטל שם טוב

  • צילום

    PITARO | שרון שטרן

ספריית מהלמן במרכז לחקר התפוצות ע"ש גולדשטיין־גורן באוניברסיטת תל אביב היא מרחב המאגד ידע, היסטוריה ורוח מחקרית. התכנון והעיצוב של הפרויקט, על כל פרטיו, בוצעו על ידי מעצבות הפנים של האוניברסיטה – עדי כהן נחום ורויטל שם טוב. במסגרת מתיחת הפנים לספרייה, המעצבות תכננו ספריית כוורת ייחודית, מורכבת ומדויקת, שפותחה בהתאמה לצורכי החוקרים והסטודנטים ולמגבלות המרחב.
PITARO הייתה אמונה על שלב הביצוע, תוך הקפדה על רמת גימור גבוהה ודיוק בפרטים, וכן סיפקה ריהוט משלים ממיטב המותגים הבינלאומיים, המאופיין בעיצוב על־זמני ועמידות המתאימה למרחבים ציבוריים ומוסדיים.

.

מוצרים המשתתפים בפרויקט

צפו בפרויקטים נוספים

whatsapp
אנו משתמשים בקובצי Cookie (עוגיות) וטכנולוגיות דומות כדי לשפר את חווית הגלישה שלך, להציג תוכן מותאם אישית ולנתח את התנועה באתר. בלחיצה על קבל הכל, הסרת עוגיות לא הכרחיות, ניהול העדפות או בהמשך הגלישה באתר, אתה מסכים לשימוש שלנו בקובצי ה Cookie, כאמור במדיניות הפרטיות של האתר. למדיניות הפרטיות לחצו על הקישור למטה
בחירת עוגיות